Αναζήτηση:
 
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
arrow
ΔΙΑΥΓΕΙΑ
GUNET.gr
ects-ds
Erasmus-DS-ECTS
Diploma Supplement


 
 
Τμήματα > Ανακοινώσεις > Αναλυτική προβολή
 
Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε. > Στοιχεία και ανακοινώσεις Τμήματος

Ημερομηνία:
08/05/2015
Ανακοίνωση:
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο (link) για να υποβάλλετε το ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο:

http://modip-el.teilar.gr

 •  Πλέον υπάρχει διαθέσιμο wifi (teilar_wpa) όπου εισέρχεστε με τους κωδικούς σας στο Διόνυσο στους χώρους γύρω από τη Γραμματεία ηλεκτρολόγων και στον μεγάλο Διάδρομο.
 • Μπορείτε να ζητήσετε από τους Καθηγητές να σας δώσουν πρόσβαση σε ΗΥ και σε ιντερνετ για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.
 • Μπορείτε επίσης να προσέλθετε στο Εργαστήριο Ηλ.Μηχανών όπου θα σας δοθεί Η/Υ με πρόσβαση στο ιντερνετ για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.


Παρακαλούνται οι σπουδαστές να διαβάσουν προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες προτού συμπληρώσουν το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου (μάθημα, διδάσκων κλπ).

 

Οδηγίες:

 1. Αφού εισέρθετε στην παραπάνω διεύθυνση. εισάγετε τον αριθμό κουπονιού σας π.χ. 110642404978.
 2. Απαντάτε σε κάθε ερώτηση και στο τέλος γράφετε τυχόν παρατηρήσεις που τεκμηριώνουν τις απαντήσεις ή άλλα σχόλια.
 3. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν δεν ολοκληρώσετε την αξιολόγηση πατώντας το κουμπί "Αποστολή" στο κάτω μέρος της σελίδας π.χ. επιστρέφοντας στην προηγούμενη σελίδα ή κλείσετε τον Browser (Explorer, Mozzilla, Chrome κλπ), ο κωδικός (κουπόνι) δεν γίνεται πια δεκτός και δε μπορείτε πλέον να υποβάλλετε την αξιολόγηση !!!!
 4. Για να υποβάλλετε νέο κουπόνι π.χ. για άλλο μάθημα ακολουθείτε τις οδηγίες που εμφανίζονται μετά την επιτυχή αποστολή του προηγούμενου ερωτηματολογίου. Φροντίστε να κλείσετε την καρτέλα αν έχετε ανοίξει, να κλείσετε τον Browser και στη συνέχεια να τον ανοίξετε ξανά και να μεταβείτε στη σελίδα εισαγωγής νέου κουπονιού ανοίγοντας ή όχι νέα καρτέλα. 

 

 Άλλες σημειώσεις/παρατηρήσεις:

 1. Πλέον υπάρχει και η απάντηση "Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ" που δεν υπήρχε στο έντυπο ερωτηματολόγιο που συμπληρώνατε μέχρι τώρα.
 2. Τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων σας είναι ανώνυμα.
 3. Η κοινοποίηση των αποτελεσμάτων στον αντίστοιχο διδάσκοντα που σας εμφανίζει πάνω-πάνω όταν εισέρχεστε με τον αριθμό κουπονιού σας, γίνεται πολύ αργότερα από την ημέρα που ο διδάσκων ανακοίνωσε τους βαθμούς στην εξέτασή σας στο μάθημα. Άρα, δεν υπάρχει καμμία περίπτωση η αξιολόγησή σας να μαθευτεί ούτε να επηρεάσει την κρίση του στο βαθμό εξέτασής σας.
 4. Να μην δίνεται σε άλλους σπουδαστές τον αριθμό κουπονιού σας καθώς η αξιολόγηση αφορά μόνο όσους παρακολουθούν το μάθημα.
 5. Σε περίπτωση που έχετε κάποια απορία ή δεν έχετε ΗΥ ή πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορείτε να απευθυνθείτε σε σπουδαστές που έχω ορίσει για να σας βοηθήσουν. Οδηγίες αναφέρονται παρακάτω.

Συγκεντρωτικά αποτελέσματα (μέσοι όροι ανά μάθημα π.χ. ΣΗΕ ΙΙ και κατηγορία ερωτηματολογίου π.χ. Μάθημα, Διδάσκων κλπ) αναρτώνται στη διεύθυνση:  http://modip.teilar.gr/tmimaektheseis.php?tid=1 .

 

Εδώ καθώς και στη διεύθυνση http://modip.teilar.gr/ektheseis.php και http://modip.teilar.gr/tmima.php?tid=1  θα βρίσκετε πληροφορίες σχετικά με  τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα που προέκυψαν από την διαδικασία Αξιολόγησης του Τμήματος. Επίσης, θα αναρτώνται αποτελέσματα άλλων ερευνών που έγιναν (https://e-class.teilar.gr/modules/document/document.php?course=HL150) ή θα γίνουν και αφορούν το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ του ΤΕΙ Θεσσαλίας, κάποιες από τις οποίες αναρτώνται και στη διεύθυνση http://modip.teilar.gr/ereynes.php .

 

Σκοπός της διαδικασίας Αξιολόγησης του Τμήματος είναι η διαρκής βελτίωση του εκπαιδευτικού και ερευνητικού έργου που παρέχει. Ένα από τα βήματα αναβάθμισης του εκπαιδευτικού έργου είναι η δημιουργία και συνεχής ανανέωση της ιστοσελίδας κάθε μαθήματος του Προγράμματος Σπουδών με τα ακόλουθα βασικά στοιχεία:

 • Περίγραμμα και άλλα στοιχεία του μαθήματος (υποχρεωτικό)
 • Υποδειγματικά θέματα αξιολόγησης (υποχρεωτικό)
 • Οδηγίες εξέτασης και εξεταστέα ύλη
 • Σημειώσεις μαθήματος (κείμενο ή/και διαφάνειες παρουσίασης) 
 • Βιβλιογραφία, λογισμικό ή άλλο οπτικοακουστικό υλικό ελεύθερο στο διαδίκτυο (ως αρχείο ή link)
 • Υλικό και λογισμικό που υπάρχει στο εργαστήριο
 • Tο βιογραφικό και την ιστοσελίδα των αρμόδιων εκπαιδευτικών
 • Αγγλο-ελληνική ορολογία
 • Οτιδήποτε άλλο συμπληρώνει τη διδασκαλία του μαθήματος, βοηθά τους σπουδαστές στην κατανόηση του μαθήματος αλλά και την προετοιμασία τους για την εξέταση στο μάθημα.
 
 
 

Copyright © 2007 TEI Θεσσαλίας
Created by ItBiz